iplogger.org - IP Logging Service
CONNECTED PRINT
OFF-LINE MEETS ON-LINE
INSTORE-ACTIVATIE
O
WETEN WIE UW KLANT IS, WETEN HOE LOYAAL DEZE IS?
O
MEER BELEVING BIEDEN AAN UW MERK?
O
MEER FLEXIBELE CAMPAGNES KUNNEN INZETTEN?
O
MEER MEETBARE COMMUNICATIE?
CONNECTEDPRINT KOPPELT UW BESTAANDE PRINTCAMPAGNES AAN ONS DIGITAAL NETWERK. VIA BEELDSCAN, QR-CODE, NFC-CONCEPTS OF SCANLOT MAKEN WIJ UW BESTAANDE PRINT-CAMPAGNES GESCHIKT OM TE SCANNEN MET EEN SMARTPHONE.

UW KLANTEN KOMEN DIRECT IN EEN INTERACTIEVE OMGEVING EN BELEVEN UW MERK ALS NOOIT TE VOREN. OMDAT ALLE HANDELINGEN MEETBAAR ZIJN, IS DIRECT ZICHTBAAR OF UW CAMPAGNES SUCCESVOL ZIJN. OF DAT DEZE AANGEPAST DIENEN TE WORDEN, WAT VIA CONNECTED PRINT EENVOUDIG TE DOEN IS.

LAAT UW KLANT MEER BELEVEN VAN UW MERK DOOR UW PRINTCAMPAGNES INTERACTIEF TE MAKEN EN HAAL ZO MEER RESULTAAT UIT UW RECLAMEBUDGET.
TRANSFORM BRANDS INTO PLATFORMS
BEELDSCAN
ALLEEN UW KLANTEN DRUKWERK STUREN, OF ALLEEN MAAR VERWIJZEN NAAR EEN INTERNETSITE IS HEDEN TEN DAGE ONVOLDOENDE OM ALLES UIT UW MARKETINGMIX TE HALEN.
BELEVING IS NU MEER BELANGRIJK DAN OOIT. MET ALLE VIDEO-AANBIEDINGEN IS BEWEGEN, BELEVEN EN ERVAREN EEN MUST IN DE COMMUNICATIE-DOELSTELLING.

BEELDSCAN IS EEN OPLOSSING OM CONVENTIONEEL DRUKWERK INTERACTIEF TE MAKEN.
WIJ VOORZIEN MEDIABEELDEN VAN CODES WAARDOOR DEZE SCANBAAR WORDEN. ALS DE KLANT DRUKWERK ONTVANGT EN VIA DE SMARTPHONE SCANT, DAN WORDT ER EEN FILM GETOOND OF 3D ANIMATIE, DIE U ZELF KUNT BEPALEN. OP DAT MOMENT KOPPELEN WIJ HET DRUKWERK MET EEN INTERACTIEVE OMGEVING EN ZIJN DAARMEE IN STAAT UW KLANT BETER VAN INFORMATIE TE VOORZIEN, DEZE AANBIEDINGEN TE DOEN OF TE BELONEN.

BEELDSCAN IS MEETBAAR, WAARDOOR WIJ EXACT KUNNEN ZIEN OF UW CAMPAGNES SUCCES HEBBEN?
MEER WETEN? LAAT HET ONS WETEN
QR-CODE
QR CODE MARKETING IS EEN PROXIMITY MARKETINGKANAAL DAT GEBRUIKMAAKT VAN SNEL REAGERENDE CODES OM DE KLOOF TUSSEN OFFLINE EN ONLINE KANALEN TE OVERBRUGGEN. DEZE QR-CODES WORDEN OP STRATEGISCHE LOCATIES OPGESTELD ZODAT CONSUMENTEN KUNNEN SCANNEN MET BEHULP VAN HUN SMARTPHONE EN TOEGANG HEBBEN TOT INFORMATIE OVER HET PRODUCT, MERK OF AANBOD.

QR CODES ZIJN MEETBAAR, WAARDOOR WIJ EXACT KUNNEN ZIEN OF UW CAMPAGNES SUCCES HEBBEN?
MEER WETEN? LAAT HET ONS WETEN
NFC
STELT U ZICH EENS VOOR DAT U EEN RESTAURANT BINNENLOOPT, AAN TAFEL GAAT ZITTEN, UW MOBIEL OP TAFEL LEGT EN DAT U DAN IN UW SCHERM DE MENUKAART IN UW TAAL ONTVANGT?

DAT IS NFC (NEAR FIELD COMMUNICATION). DEZE STANDAARD APPLICATIE ZIT OP BIJNA IEDERE MOBIELE SMARTPHONE EN KAN VIA ONZE UNIEKE CONCEPTEN EENVOUDIG WORDEN INGEZET OM UW KLANTEN SNELLER EN EFFICIENTER VAN DIENST TE ZIJN.

NFC BIEDT MOGELIJKHEDEN TOT DIRECT CONTACT OF DIRECTE INFO DIE UW KLANT NODIG HEEFT OM UW MERK BETER TE WAARDEREN EN LOYALER AAN U TE ZIJN.

WIJ ONTWIKKELEN SPECIALE NFC-CONCEPTEN DIE VIA ANALYSE VAN GEBRUIK U VEELBELOVENDE RESULTATEN ZULLEN OPLEVEREN. WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET MAKKELIJK KAN?
MEER WETEN? LAAT HET ONS WETEN
SCANLOT
SCANLOT IS HET UNIEKE SPAAR-EN LOYALITEITSPROGRAMMA.
U GEEFT UW KLANTEN NA AANKOOP OF ALS BELONING EEN KRASLOT DIE DE KLANT DE GELEGENHEID GEEFT IETS TE WINNEN.

DE PRIJZEN BEPAALT U ZELF. NA HET KRASSEN KAN IEDER LOT VIA BEELDHERKENNING, ALS EXTRAATJE, WORDEN GESCAND.

HIERMEE BINDT U UW KLANT LANGER EN GEEFT U EEN EXTRA DIMENSIE AAN UW MERK. UW KLANT WORDT HIERDOOR VAN CONVENTIONEEL DRUKWERK, ZOALS HET LOT, MEEGENOMEN NAAR EEN INTERACTIEVE OMGEVING.

DAT BIEDT MOGELIJKHEDEN OM UW KLANTEN BETER TE LEREN KENNEN EN HEN VIA ONS LOYALITEITSMECHANISME TE KUNNEN BLIJVEN VERWELKOMEN. MEER WETEN? LAAT HET ONS WETEN