RETAIL

VAN ZOEKEN NAAR VRAGEN

Stel je vragen in gewone taal en krijg direct ondersteuning in meerdere talen via ons gebruiksvriendelijke webplatform.

Verhoog je merkloyaliteit door eenvoudig je bestaande content te gebruiken.

Virtuele assistenten met kunstmatige intelligentie helpen CONSUMENTEN

Ontdek de innovatieve Nederlandse technologie en zie hoe de toekomst van klantvragen eruitziet.

Maak kennis met

AI-Tool

for Retailers

PHIE de ProductGuru, uw verkoopassistent voor alle productgroepen.

PHIE kan vragen beantwoorden uit bestaande documenten in meerdere talen om zowel klanten als distributeurs te helpen.

Met slimme AI-functies geeft PHIE nauwkeurige en snelle antwoorden over productkenmerken, specificaties en technische details. Dit helpt om producten beter te begrijpen en goede keuzes te maken.

PHIE houdt alle informatie veilig en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. Dankzij automatische vertaling ondersteunt PHIE meerdere talen, wat de communicatie voor verschillende taalgroepen verbetert.

PHIE is geschikt voor zowel channel sales als directe sales en kan geïntegreerd worden in uw eigen website, waardoor een samenhangende en efficiënte verkoopondersteuning ontstaat.

ProductGuru

Chatbot m/v/x

Voorbeeld

Phie: Hey, ik ben Phie!

Al je vragen kan je aan mij stellen via de onderstaande chat.

Wat is een leuk cadeau voor een kind van 5 jaar?

Phie: Een leuk cadeau voor een kind van 5 jaar kan de ‘Monopoly Verschrikkelijke Ikke’ zijn. Het is een versie van het bekende Monopoly spel, maar dan boordevol maffe Minions. Het kind kan Bananen-biljetten verzamelen en zijn favoriete Verschrikkelijke Ikke plekjes kopen. Het spel bevat ook een Minion draaiwijzer en de mogelijkheid om te onderhandelen om het spel te winnen.

 Meer informatie Product Detail Page

Mijn kleinkind wordt 8 jaar

Phie: Een leuk cadeau voor een kind van 8 jaar zou het spel ‘My Monopoly’ kunnen zijn. Dit is het bekende Monopoly spel, maar dan met een persoonlijke twist. In My Monopoly vind je blanco kaartjes en stickers waarmee je er je eigen spel van maakt. Je kunt de stickers printen en je eigen persoonlijke pionnen, vakjes en Algemeen Fonds en Kanskaarten maken. Maar je kunt het spel ook zonder eigen kaartjes spelen. Het doel van het spel is om over het bord te verplaatsen en zoveel mogelijk vakjes (straten, stations en nutbedrijven) te kopen.

Meer informatie Product Detail Page

GEBRUIK  DATASHEETS ALS BRON

Datasheets zijn essentieel voor consumentenproducten omdat ze gedetailleerde specificaties en voordelen van de producten op een duidelijke en gestructureerde manier presenteren.

Deze documenten vergroten het vertrouwen van consumenten door transparantie te bieden over prestaties, functies en vergelijkbaarheid van producten.

Door deze datasheets als bron voor PHIE, de ProductGuru te gebruiken, kunnen consumenten eenvoudig en op een natuurlijke manier een product vinden dat perfect aansluit bij hun behoeften.

Integratie ProductGURU

Met de ondersteuning van onze Nederlandse softwarepartner kun je PHIE, de ProductGuru integreren via HTML of een API. Onze deskundige adviseurs begeleiden je door het hele proces, van de eerste setup tot de uiteindelijke implementatie.

Of je nu kiest voor integratie via HTML-code direct in je website of via een API voor een meer geavanceerde oplossing, wij zorgen ervoor dat alles naadloos werkt.

Met onze hulp verbetert je klantenservice en verhoog je de betrokkenheid van je gebruikers. Vertrouw op onze Nederlandse softwarepartner voor een soepele en efficiënte integratie van je chatbot.

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN
ALS JE AAN HET WERK BENT.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in samenwerking?
Vul dan gewoon de onderstaande formulier  in.

13 + 10 =