Retail

meer beleving op de winkelvloer door producten met de cloud te verbinden

Zeven op de tien consumenten wil meer technologie in de winkel

DIRECT PRODUCT INFORMATIE

NFC-tags of QR-codes kunnen worden gebruikt op huidverzorgingsproducten om consumenten te helpen bij het bepalen welk product het meest geschikt is voor hun huidtype. De tags bieden gemakkelijke toegang tot productinformatie, huidtype-analyse, gepersonaliseerde aanbevelingen en feedback van andere gebruikers. Dit verbetert de winkelervaring en klanttevredenheid.

IEDER PRODUCT ZIJN EIGEN PASPOORT

Het digitale productpaspoort ondersteund de overgang naar een circulaire economie, waarbij materiaal- en energie-efficiëntie worden gestimuleerd, de levensduur van producten wordt verlengd en het gebruik van producten wordt geoptimaliseerd.

Bedrijven kunnen waarde creëren door circulaire bedrijfsmodellen te omarmen, ondersteund door digitale productpaspoorten die verbeterde toegang tot gegevens bieden. Dit stelt meer bedrijven in staat om op service en reparatie gebaseerde bedrijfsmodellen te implementeren.

Consumenten kunnen beter geïnformeerde aankoopbeslissingen nemen wanneer ze inzicht krijgen in de totale impact van hun koopgedrag.

Het digitale productpaspoort fungeert ook als een controlemechanisme voor naleving van wettelijke verplichtingen, waarbij het gegevens bevat over de normen waaraan een product voldoet, waardoor deskundigen de naleving kunnen beoordelen.

Display met Win actie

QR-codes zijn een krachtige manier om consumenten te betrekken bij marketingcampagnes. Ze verbinden fysieke producten met digitale content en kunnen consumenten leiden naar exclusieve aanbiedingen, wedstrijden, productdemonstraties en klantbeoordelingen op actiewebsites.

QR-codes zijn kosteneffectief, bieden trackingmogelijkheden en stimuleren interactie, waardoor consumenten meer betrokken raken bij merken en producten.

Het is belangrijk om relevante inhoud te bieden en duidelijke instructies te geven voor het scannen.

Scan- en Winactie Loyaliteitsprogramma

Ontwikkeld vanuit de visie dat niemand verliest en niemand teleurgesteld zal zijn.

Scanlot is een flexibel en variabel systeem waarbij jezelf de prijzen bepaald en indien nodig deze per dag, per week of op ieder gewenst moment kunt aanpassen.

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN
ALS JE AAN HET WERK BENT.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht.

7 + 13 =