RETAIL

MEER BELEVING OP DE WINKELVLOER DOOR PRODUCTEN MET DE CLOUD TE VERBINDEN 

Zeven op de tien consumenten wil meer technologie in de winkel

Direct product informatie

NFC-tags en QR-codes zijn bruikbaar op huidverzorgingsproducten om consumenten te assisteren bij het kiezen van producten die het best passen bij hun huidtype. Deze tags bieden eenvoudige toegang tot productinformatie, analyse van huidtypes, gepersonaliseerde aanbevelingen en feedback van andere gebruikers. Hierdoor wordt de winkelervaring verbeterd en de klanttevredenheid verhoogd. Met deze technologieën kunnen consumenten snel en gemakkelijk relevante informatie verkrijgen, waardoor ze zelfverzekerder en doelgerichter kunnen winkelen.

Door het bieden van gepersonaliseerde aanbevelingen en het delen van ervaringen van andere gebruikers, worden consumenten geholpen bij het maken van weloverwogen beslissingen, wat resulteert in een verhoogd vertrouwen en tevredenheid met hun aankopen.

Ieder product zijn eigen paspoort

Het digitale productpaspoort faciliteert de overgang naar een circulaire economie door gedetailleerde productinformatie te verstrekken, waaronder materiaalsamenstelling en levensduur.

Bedrijven kunnen circulaire bedrijfsmodellen omarmen, zoals reparaties en terugnameprogramma’s, wat de efficiëntie bevordert en de behoefte aan nieuwe grondstoffen vermindert.

Consumenten maken weloverwogen keuzes op basis van de totale impact op het milieu. Daarnaast dient het paspoort als een controlemechanisme voor wettelijke verplichtingen, waarbij deskundigen de naleving van normen beoordelen.

Het digitale productpaspoort is essentieel voor het bevorderen van duurzame productie, consumptie en verantwoordelijkheid in een circulaire economie.

DISPLAY

MET

WIN ACTIE

QR-codes zijn een krachtige manier om consumenten te betrekken bij marketingcampagnes. Ze verbinden fysieke producten met digitale content en kunnen consumenten leiden naar exclusieve aanbiedingen, wedstrijden, productdemonstraties en klantbeoordelingen op actiewebsites.

QR-codes zijn kosteneffectief, bieden trackingmogelijkheden en stimuleren interactie, waardoor consumenten meer betrokken raken bij merken en producten.

Het is belangrijk om relevante inhoud te bieden en duidelijke instructies te geven voor het scannen.

SCAN- EN WINACTIE LOYALITEITS PROGRAMMA

Met Scanlot ben jij in controle en winnen alle partijen!

Ons innovatieve systeem stelt jou in staat om flexibel en dynamisch te opereren, waarbij je zelf de prijzen vaststelt en moeiteloos aanpast wanneer nodig, of het nu dagelijks, wekelijks of op elk gewenst moment is.

Verlies geen tijd of kansen – met Scanlot ben jij de kapitein van je eigen succes, en is teleurstelling verleden tijd.

SMART LABELS

Label voorzien van een RFID tag vertonen gelijkenissen met een barcode, waarbij gegevens van een tag of label worden gescand door een apparaat. Toch biedt RFID verschillende extra functies in vergelijking met QR-codes of NFC. Een opvallend kenmerk is dat RFID-scanners buiten het gezichtsveld kunnen worden geplaatst, terwijl QR-codes en NFC-chips van dichtbij moeten worden gescand. Bovendien kunnen RFID-scanners tegelijkertijd informatie lezen van meerdere items.

Wat is RFID?

Radio Frequentie Identificatie kortweg RFID, is een manier om objecten automatisch te kunnen identificeren.

Simpel gezegd bestaan ​​RFID-systemen uit drie verschillende componenten:
een RFID-tag of -label, een RFID-lezer en een antenne. De lezer verzameld informatie uit de tags en vergelijkt deze met de database in de cloud.

RFID-tags zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. De meest bekende zijn de badges voor werknemers en keycards voor hotels. Meestal gemaakt van duurzaam plastic en de tag is ingebed tussen twee lagen plastic en zijn passief of actief. Passieve tags worden het meest gebruikt, omdat ze geen voeding nodig hebben. Actieve tags hebben een ingebouwde voeding (bijvoorbeeld een batterij), waardoor ze te allen tijde gegevens kunnen verzenden.

RFID voordelen

 • Scannen over grotere afstand
 • Kan in een keer vele objecten tegelijk scannen
 • Passieve of actieve tags
 • Dedicated lezer
 • Systeem Integratie
 • ISO-18000-6C EPC klasse 1 Gen 2

RFID is geschikt voor:

 • Transport en distributie
 • Voorraadbeheer
 • Behaalde resultaat
 • Track & Trace
 • Toegangs controle
 • ID-badge
 • Voorraadketenbeheer
 • Namaakpreventie

SMART LABELS UITLEG

RFID Tags bij kledingzaken

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN
ALS JE AAN HET WERK BENT.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in samenwerking?
Vul dan gewoon de onderstaande formulier  in.

12 + 5 =