wij bieden full service

Merken en consumenten

verbinden via producten

Transformeer producten in een nieuw kanaal, die consumenten op een manier betrekt, wat huidige kanalen niet kunnen.

connectedprint biedt kansen voor, tijdens en na de aanschaf

connected packaging

De toeleveringsketen van de wijnen- en gedistilleerde drankensector wordt geconfronteerd met diverse uitdagingen, waaronder diefstal, namaak, illegale vermenging, vervalsing, toevoeging van gevaarlijke ingrediënten en fraude met etiketten. Het probleem van namaakwijnen alleen al bedraagt enkele miljarden euro’s, en studies tonen aan dat minstens 20% van alle wijnen nagemaakt is. Voor consumenten is het buitengewoon moeilijk om onderscheid te maken tussen een authentieke fles wijn van een gerenommeerd chateau en een namaakvariant. Met een NFC chip of een QR-code kan de vervalste wijn herkend worden. 

Door middel van augmented reality, slimme verpakkingen en duurzame keuzes herdefiniëren we de toekomst van voedsel.

Stel je een wereld voor waarin verpakkingen een interactieve ervaring worden. Met ons Slimme Wobbler-platform kunt u de verpakking scannen en een schat aan informatie ontgrendelen. Van audio-omschrijvingen voor slechtzienden tot virtuele keukenverkenning en stapsgewijze begeleiding, ons platform zorgt voor een inclusieve kookervaring.

Duurzaamheid staat ook centraal in onze missie. Ontdek de herkomst en van uw voedsel en bevorder bewuste consumptie. Onze Slimme Wobbler is ontworpen voor milieuvriendelijke materialen, waardoor afval wordt verminderd en een circulaire economie wordt ondersteund.

Doe met ons mee in het omarmen van een toekomst van inclusiviteit, voeding en duurzaamheid. Herdefinieer uw voedselervaring bij ons en ontdek de eindeloze mogelijkheden van verbonden concepten.

NFC & Optical code
connected packaging

Ruim 11 miljoen Nederlanders gebruiken regelmatig geneesmiddelen. Per jaar vinden er 225 miljoen uitgiften van geneesmiddelen plaats. Ruim 30% van de geneesmiddelen wordt niet of verkeerd gebruikt. Dit leidt tot onnodige ziekte, verspilling van geneesmiddelen en extra kosten voor de maatschappij.
Goed gebruik begint bij kennis en begrip van het geneesmiddel. De bijsluiter is in de thuissituatie de meeste gebruikte en vertrouwde bron van informatie, maar is voor velen onbegrijpelijk. Door het etiket te voorzien van NFC of QR kan de gebruiker eenvoudig uitleg krijgen hoe en wanneer te nemen. 

augmented packaging

Tijdens het aankoopproces voegt Augmented Reality een extra dimensie toe. Verpakkingen kunnen verrijkt worden met extra informatie of beleving via weblinks, video’s of 3D-modellen. Deze toevoegingen zijn dynamisch en kunnen gemeten worden.

Smart Packaging Levels

LEVEL 0

Geen slimme toepassingen.

LEVEL 1

Gelijke code voor alle producten.
Uit te lezen met speciale RFID scanner.

LEVEL 2

Gelijke code voor alle producten.
Uit te lezen door de consument. (NFC/QR)

LEVEL 3

Elk product zijn eigen unieke code.
Uit te lezen door de consument. (NFC/QR)

LEVEL 4

Connected packaging met sensoren en de UX werkt zonder scanner of tappen met een smartphone.

LEVEL 5

Stand alone connected packaging, verbonden met het internet. Sensoren en interface op de verpakking.

Zoals hierboven omschreven, is er een breed scala aan verpakkingstypen om uit te kiezen. Elk met speciale kenmerken, voordelen en kosten. In de toekomst zullen, en om te voldoen aan de merk- en consumentenbehoeften, steeds meer slimme verpakkingsoplossingen worden gebruikt in steeds meer producten.

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN ALS JE AAN HET WERK BENT.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht.

11 + 4 =