wij bieden full service

Merken en consumenten

verbinden via producten

Transformeer producten in een nieuw kanaal, die consumenten op een manier betrekt, wat huidige kanalen niet kunnen.

connected media biedt kansen voor, tijdens en na de aanschaf

Consumenten verwachten van merken informatie via connected technologie.

  • Verpakkingen 72% 72%
  • Medicijnen 63% 63%
  • Luxe Producten 62% 62%
  • Kleding en Schoenen 60% 60%
  • Wijn en Sterkte drank 53% 53%

Smart Packaging Levels

LEVEL 0

Geen slimme toepassingen.

LEVEL 1

Gelijke code voor alle producten.
Uit te lezen met speciale RFID scanner.

LEVEL 2

Gelijke code voor alle producten.
Uit te lezen door de consument. (NFC/QR)

LEVEL 3

Elk product zijn eigen unieke code.
Uit te lezen door de consument. (NFC/QR)

LEVEL 4

Connected packaging met sensoren en de UX werkt zonder scanner of tappen met een smartphone.

LEVEL 5

Stand alone connected packaging, verbonden met het internet. Sensoren en interface op de verpakking.

In een wereld vol diverse verpakkingsopties, is de toekomst slim: verpakkingen die informeren, verbinden en waarde toevoegen. Consumenten en merken kiezen steeds vaker voor duurzame oplossingen die hun verhaal vertellen en bijdragen aan een positieve impact.

SMART QR-CODE

Dynamische Smart QR-codes bieden voordelen zoals bewerkbaarheid na creatie, tracking en analyse van gebruikersgedrag, flexibiliteit in content en de mogelijkheid voor A/B-testen.

Dit maakt ze veelzijdiger en effectiever voor marketingcampagnes en vele andere toepassingen.

Land uw boodschap op het juiste moment, op de juiste plaats en in de juiste taal. Bereik uw doelgroep op het juiste moment van de dag.

Timing is alles!

Met Smart QR-code maximaliseert u de impact van uw marketingcampagnes. Bereik je de klanten op een slimmere manier en verhoogt de betrokkenheid en conversie.

Connected Packaging

De toeleveringsketen van de wijn- en gedistilleerde drankenindustrie wordt momenteel geconfronteerd met diverse uitdagingen, waaronder diefstal, vervalsing, illegale vermenging, toevoeging van gevaarlijke stoffen en frauduleuze etikettering.

Het probleem van vervalsing van wijnen alleen al vertegenwoordigt een aanzienlijke economische waarde, waarbij onderzoeken aantonen dat minstens 20% van alle wijnen als vervalsingen wordt verkocht.

Voor consumenten is het uitermate lastig om het onderscheid te maken tussen een authentieke fles wijn van een gerenommeerd château en een nagemaakte versie. Door het gebruik van NFC-chips of QR-codes kan de authenticiteit van de wijn worden vastgesteld en kunnen vervalsingen worden geïdentificeerd.

AUGMENTED PACKAGING

Augmented Reality voegt een extra dimensie toe aan het aankoopproces, waarbij verpakkingen dynamisch verrijkt kunnen worden met aanvullende informatie, weblinks, video’s of 3D-modellen. Deze verrijkingen zijn meetbaar en aanpasbaar.

OPTICAL CODE & NFC CONNECTION

Meer dan 11 miljoen Nederlanders maken regelmatig gebruik van geneesmiddelen, wat resulteert in ongeveer 225 miljoen uitgiften per jaar. Helaas wordt ruim 30% van deze geneesmiddelen niet correct gebruikt, wat leidt tot onnodige ziekte, verspilling van medicijnen en extra kosten voor de samenleving.

Het bevorderen van juist gebruik begint bij het vergroten van kennis en begrip met betrekking tot geneesmiddelen. Hoewel de bijsluiter in de thuissituatie vaak de meest geraadpleegde bron van informatie is, blijkt deze voor velen onduidelijk te zijn. Door NFC of QR-codes toe te voegen aan het etiket, kunnen gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot duidelijke instructies over hoe en wanneer ze hun medicijnen moeten innemen. Dit draagt bij aan een verbeterd begrip en juist gebruik van geneesmiddelen.

SMART WOBBLER

Door middel van augmented reality, slimme verpakkingen en duurzame keuzes herdefiniëren we de toekomst van voedsel.

Stel je een wereld voor waarin verpakkingen een interactieve ervaring worden. Met ons Slimme Wobbler-platform kunt u de verpakking scannen en een schat aan informatie ontgrendelen. Van audio-omschrijvingen voor slechtzienden tot virtuele keukenverkenning en stapsgewijze begeleiding, ons platform zorgt voor een inclusieve kookervaring.

Duurzaamheid staat ook centraal in onze missie. Ontdek de herkomst en van uw voedsel en bevorder bewuste consumptie. Onze Slimme Wobbler is ontworpen voor milieuvriendelijke materialen, waardoor afval wordt verminderd en een circulaire economie wordt ondersteund.

Doe met ons mee in het omarmen van een toekomst van inclusiviteit, voeding en duurzaamheid. Herdefinieer uw voedselervaring bij ons en ontdek de eindeloze mogelijkheden van verbonden concepten.

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN
ALS JE AAN HET WERK BENT.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in samenwerking?
Vul dan gewoon de onderstaande formulier  in.

6 + 11 =