Veelgestelde

vragen

 

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen.Staat uw antwoord er niet bij? neem dan contact met ons op.

Wat is Augmented Reality?

Augmented Reality, oftewel AR, houdt in dat een digitale laag bovenop de fysieke realiteit wordt gelegd. Met behulp van AR-technologie ervaar je de omringende wereld, terwijl digitale elementen worden geprojecteerd op een scherm, zoals een smartphone of via projectie op een slimme bril. Kortom, “augmented” betekent hier het toevoegen van nieuwe informatie aan de tastbare werkelijkheid zoals we die normaal waarnemen, waardoor je virtuele beelden ziet die lijken te zweven in de fysieke omgeving.

Wat zijn QR-codes?

Een QR-code is een soort barcode die gemakkelijk kan worden gelezen door een digitaal apparaat en die informatie opslaat als een reeks pixels in een vierkant raster. QR-codes worden vaak gebruikt om informatie over producten in een toeleveringsketen te traceren en omdat veel smartphones ingebouwde QR-readers hebben worden ze ook ingezet bij marketing- en reclamecampagnes. Door gebruik te maken van slimme QR-codes kan er bijvoorbeeld door gebruik van taal detectie de informatie in de taal van de gebruiker getoond worden.

Wat is NFC?

NFC staat voor Near-Field Communication en geeft telefoons, tablets en laptops de mogelijkheid om data te delen met andere apparaten die NFC hebben. De technologie is een evolutie van de radio-frequency identification (RFID) technologie. RFID is verantwoordelijk voor die beveiligingskaarten waarmee je naar binnen komt bij je kantoor of waarmee je betaald in het openbaar vervoer.

NFC lijkt erg op RFID, maar NFC is gelimiteerd tot communicatie binnen ongeveer 10cm en dat is waarom je je telefoon zo dicht bij de contactloze lezer moet plaatsen wanneer je gebruik maakt van Apple Pay of Samsung Pay.

Wat is een NFC tag?

Een NFC-tag bestaat uit een microchip met daaromheen een antenne. Deze antenne is in feite een klein spoeltje om het hoogfrequent magnetisch veld (bij NFC 13,56MHZ) van de zender (bijvoorbeeld mobiele telefoon) om te zetten in spanning. De antenne is om de microchip aangebracht in een plat vlak, waardoor vele vormen mogelijk zijn. Zo zijn er ook vormen die ruimte hebben voor een echt spoeltje hebben van koperdraad, wat de ontvangst beter maakt. Bij NFC-stickers is dit meestal niet het geval omdat ze zo plat mogelijk moeten zijn.
Veel gebruikte vormen

• Stickers
• Sleutelhangers
• Kaarten
• Bierviltjes
• Visitekaartjes
• Polsbandjes

Bieden jullie ook een partnership aan?

Absoluut!

Bij Prowings omarmen we nieuwe samenwerkingen en partnerschappen. Of je nu een bedrijf, startup, non-profitorganisatie of individu bent met een boeiend voorstel, we willen graag van je horen. Onze focus ligt op het bouwen van krachtige relaties met gelijkgestemde partners die waarde toevoegen aan onze missie.

 

Neem contact met ons op via het formulier hieronder en deel meer over je organisatie en je ideeën voor samenwerking. We zijn enthousiast over het verkennen van synergiën die leiden tot wederzijdse groei en succes. Ons toegewijde team zal je aanvraag snel en zorgvuldig behandelen.

Laten we samenwerken aan innovatieve oplossingen!

Welke leveringvoorwaarden hanteren jullie?

De algemene condities kunt u als pdf downloaden.

Auteursrecht & Intellectueel eigendom

Het auteursrecht van alle door Prowings ontwikkelde concepten en ontwerpen ligt volledig bij Prowings. Alle rechten voorbehouden. Er mogen geen concepten of ontwerpen zonder uitdrukkelijke toestemming van Prowings worden gewijzigd, gekopieerd, verwijdert of aangepast worden.
Tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN
ALS JE AAN HET WERK BENT.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in samenwerking?
Vul dan gewoon de onderstaande formulier  in.

10 + 11 =