Veelgestelde

vragen

 

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen.Staat uw antwoord er niet bij? neem dan contact met ons op.

F.A.Q.

Prowings?

Prowings is ontstaan uit een team van doorgewinterde grafisch experts, met een scherp oog voor innovatie en een uitgebreid netwerk om een nieuwe golf van digitale ervaringen te ontketenen. Met onze unieke aanpak verbinden we producten naadloos met diverse omgevingen en projecteren ze op een realistische wijze, waardoor een verbluffende gebruikerservaring ontstaat. Dit resulteert in niet alleen een betere productbeleving, maar ook in een aanzienlijke toename van merkbekendheid en klantloyaliteit. Vooral in de dynamische wereld van omnichannel marketing is onze aanpak onmisbaar.

Wij bieden oplossingsgericht advies en leveren producten in elke gewenste hoeveelheid.

Met behulp van geavanceerde technologieën, zoals smart print oplossingen en 3D/AR, zijn we in staat om op het juiste moment de juiste informatie te verstrekken. Dit resulteert in een hogere conversie en aanzienlijk lagere retourzendingen. Het is een win-win situatie voor alle partijen, waarbij we streven naar maximale tevredenheid en succes.

Omnichannel?

Omnichannel is een soepele koopervaring voor de klant op verschillende kanalen.

De kracht van Omnichannel, een naadloze en verenigde winkelervaring op elk platform. Met Omnichannel is het mogelijk voor klanten om moeiteloos producten te ontdekken, aanschaffen en ondersteuning te krijgen, waarbij ze de vrijheid hebben om te schakelen tussen verschillende kanalen. Het draait allemaal om één uniform systeem dat zorgt voor een consistente en bevredigende interactie, ongeacht de route die ze kiezen. Prowings kan een deel van de omnichannel puzzel invullen met verbonden producten en onze 3D eCommerce oplossing.

360° View & AR

Door producten te scannen in 3D en ze realistisch te projecteren in elke omgeving, ervaar je ze alsof ze echt zijn. Dit zorgt voor een betere productervaring. 3D/AR verhoogt conversie en vermindert retourzendingen aanzienlijk, een win-winsituatie. De 3D-modellen zijn geschikt voor online 3D-weergave en Augmented Reality en worden veilig gehost op een gecontroleerde manier met minimale belasting voor de huidige webomgeving. De 3D-modellen zijn ook perfect geschikt voor het creëren van 3D-packshots.

Augmented Reality?

Augmented Reality, oftewel AR, houdt in dat een digitale laag boven op de fysieke realiteit wordt gelegd. Met behulp van AR-technologie ervaar je de omringende wereld, terwijl digitale elementen worden geprojecteerd op een scherm, zoals een smartphone of via projectie op een slimme bril. Kortom, “augmented” betekent hier het toevoegen van nieuwe informatie aan de tastbare werkelijkheid zoals we die normaal waarnemen, waardoor je virtuele beelden ziet die lijken te zweven in de fysieke omgeving.

QR-codes?

Een ‘Quick-Response’ (QR)-code, de bekende zwart-witte blokjes, wordt al meer dan 10 jaar gebruikt voor diverse marketingdoeleinden. Sinds de opkomst van Corona maakt de QR-code echter een sterke comeback. Met de nieuwe generatie smartphones is het scannen ervan geen gedoe meer, aangezien de camera van de smartphone automatisch herkent dat er een QR-code wordt gescand. Dit verklaart de hernieuwde populariteit van de QR-code.

Prowings maakt gebruik van ‘dynamische’ QR-codes, waardoor je nooit meer de melding van een error 404 pagina krijgt. Wij hebben de mogelijkheid om achteraf de inhoud te wijzigen, bijvoorbeeld van een actie-landingspagina naar een productpagina.

Dynamische QR-codes vormen een krachtige marketingtool die bedrijven en organisaties helpt om hun doelstellingen te bereiken. Ze bieden diverse voordelen ten opzichte van statische QR-codes, waaronder flexibiliteit, aanpasbaarheid, analyse en tracking, veiligheid en beveiliging, en interactieve functies.

Toepasbaar voor:

 • Naar website, landingspagina of socials doorlinken
 • Productinformatie geven
 • Video en afbeeldingen laten zien
 • Gemakkelijk review laten geven
 • Bellen of WhatsAppen naar een specifiek nummer
 • Toegangskaart tot evenement
 • Dynamische content gebaseerd op tijdstip, periode, taal en land.
 • Anti Counterfeit
NFC?

NFC staat voor Near-Field Communication en geeft telefoons, tablets en laptops de mogelijkheid om data te delen met andere apparaten die NFC hebben. De technologie is een evolutie van de radio-frequency identification (RFID) technologie. RFID is verantwoordelijk voor die beveiligingskaarten waarmee je naar binnen komt bij je kantoor of waarmee je betaald in het openbaar vervoer.

NFC lijkt erg op RFID, maar NFC is gelimiteerd tot communicatie binnen ongeveer 10cm. Near Field Communication (NFC) is een technologie die weliswaar minder bekend is, maar dagelijks in ons leven voorkomt, bijvoorbeeld bij contactloze betalingen met onze pinpas of smartphone. Het ’tappen’ maakt het eenvoudig om acties uit te voeren. In vergelijking met een QR-code biedt NFC uitgebreidere mogelijkheden, omdat het zowel codes kan lezen als verzenden, waardoor tweerichtingsinformatie-uitwisseling mogelijk is.

Toepasbaar voor o.a.:

 • Betalingen volbrengen
 • Automatische check-in op socials
 • Betalen en tegelijkertijd spaarpunten opnemen
 • Uitwisselen van bestanden, visitekaartjes en andere informatie tussen verschillende device
 • Activatie

Meestal zijn dit zelfklevende labels met een vooraf ingestelde tag die op het product of verpakking worden aangebracht.

Bieden jullie ook een partnership aan?

Absoluut!

Bij Prowings omarmen we nieuwe samenwerkingen en partnerschappen. Of je nu een bedrijf, startup, non-profitorganisatie of individu bent met een boeiend voorstel, we willen graag van je horen. Onze focus ligt op het bouwen van krachtige relaties met gelijkgestemde partners die waarde toevoegen aan onze missie.

Neem contact met ons op via het formulier hieronder en deel meer over je organisatie en je ideeën voor samenwerking of bezoek deze pagina. We zijn enthousiast over het verkennen van synergiën die leiden tot wederzijdse groei en succes. Ons toegewijde team zal je aanvraag snel en zorgvuldig behandelen.

Laten we samenwerken aan innovatieve oplossingen!

Welke leveringvoorwaarden hanteren jullie?

De algemene condities kunt u als pdf downloaden.

Auteursrecht & Intellectueel eigendom

Het auteursrecht van alle door Prowings ontwikkelde concepten en ontwerpen ligt volledig bij Prowings. Alle rechten voorbehouden. Er mogen geen concepten of ontwerpen zonder uitdrukkelijke toestemming van Prowings worden gewijzigd, gekopieerd, verwijdert of aangepast worden.

Tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN
ALS JE AAN HET WERK BENT.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in samenwerking?
Vul dan gewoon de onderstaande formulier  in.

8 + 10 =