AUGMENTED PACKSHOTS

scanservice

Scan JE product en creëer unieke productbeleving met een hogere conversie  en minder retouren!

ONTDEK MEERContact

VAN “PLAT” OBJECT NAAR 3D PROJECTIE

Door producten te scannen en realistisch te projecteren in elk gewenste real time omgeving ervaar je alsof dit werkelijkheid is.

Met onze AR-toepassingen kunnen klanten ieder product 3 dimensionaal in detail bekijken en projecteren in een omgeving naar wens. Hierdoor creëer je meer productbeleving, meer merkbewustzijn en automatisch meer sympathie en loyaliteit. AR werkt conversie verhogend en retouren zullen aanzienlijk worden gereduceerd, een win-win situatie.

Verhoog de impact en interactie van je merk met Augmented PACKSHOTS

Rondom zicht met AR Packshot

Onze AR weergave op smartphones en tablets gebeurt in web-AR, zodat de gebruiker daarvoor geen aparte app hoeft te downloaden. Voor implementatie in website(s) en -shop(s) is geen programmeurkennis, een aparte licentie of plugin nodig. De scans kunnen ook gebruikt worden voor gebruik in dedicated apps.

De voordelen

  • Unieke productbeleving  
  • Hogere conversie
  • Minder retouren 
  • 360 graden impressie
  • Hygiënisch en veiliger aankopen 
  • Voorspelbare investering
  • Duurzaam

Super detailed

fully interactive

360 view & AR

Voorbeeld Digital Twin

Laat je klant meer ervaren!

afname van het aantal retourzendingen door de implementatie van 3D-visualisatie.

Shopify ontdekte dat winkeliers die 3D/AR visualisatiestrategieën gebruiken, 40% minder retouren hebben sinds ze de technologie hebben geïmplementeerd.

van de bezoekers gebruiken de actieve 3D-weergave.

Bezoekers zijn meer betrokken wanneer ze een 3D-weergave van het product krijgen, in plaats van alleen afbeeldingen. Meer dan 8 op de 10 mensen kiezen voor interactie met 3D, wanneer ze de keuze krijgen.

Met 3D-weergave kunnen ze het product vanuit elke hoek ervaren, inzoomen en alle mogelijke variaties in real-time zien.

van de klanten geeft de voorkeur aan winkelen in winkels met Augmented Reality.

Bezoekers zijn, vooral tijdens de pandemie, steeds meer gewend geraakt aan online winkelen en kiezen daarom eerder voor winkels waar ze vanuit hun eigen huis kunnen “passen voordat ze kopen”, zo blijkt uit een analyse van NielsenIQ.

Wil je meer weten?

Maak kennis met onze oplossing voor e-commerce.

Wij bieden je een inspiratie sessie van 45 minuten aan om je verder te helpen.

 

Signature Process

Laat de klant jouw product in AR beleven. Onze haarscherpe en realistische 3D scans zijn ongekend en geven de gebruiker een unieke beleving. Via ons gepatenteerd 3D scansysteem leveren wij beelden in precisie. Ieder gescand model wordt door ons handmatig gecontroleerd, zodat deze voor iedere toepassing beschikbaar is.

ConnectedPrint Concepten

Conceptontwikkeling kan je het beste vergelijken met de blauwdruk van een huis. Zonder een gedegen en doordachte bouwtekening is het onmogelijk tot een succesvolle bouw te komen. Dat geldt ook voor onze connectedprint concepten. Wij creëren concepten op maat…. omdat niet ieder huis hetzelfde is.

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN ALS JE AAN HET WERK BENT.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht.

6 + 9 =