horeca

Deze tijd vraagt om efficienter werken
Meer doen met minder personeel

Dynamisch EN CONTACTLOOS menu, zet gerechten uit wanneer ze op zijn, of pas de prijzen aan wanneer je wilt.

Veilige en handige oplossing voor contactloos bestellen en betalen

 In de huidige economie is het essentieel om eenvoudige en effectieve methoden te hebben voor contactloos bestellen en betalen. ProWings biedt een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor contactloos bestellen en betalen.

 Onze toepassing toont het menu automatisch in de taal die is ingesteld op de smartphone van de gebruiker. Gasten kunnen hun keuze maken en direct afrekenen. De bestelling wordt rechtstreeks naar de keuken en/of bar gestuurd, zodat deze kan worden bereid en geserveerd, of op basis van een melding door de gast kan worden opgehaald.

 De voordelen voor jou en je klanten zijn talrijk. Tijdens drukke periodes verlicht je de werkdruk van je team. Gasten hoeven nooit meer lang te wachten op bedienend personeel. Hierdoor hebben je medewerkers meer tijd om persoonlijk contact met de gasten te hebben. Gasten kunnen sneller een extra drankje of gerecht bestellen, zonder geïrriteerd te raken als ze niet direct de aandacht krijgen van een bedieningsmedewerker.

 Als bepaalde gerechten zijn uitverkocht, kun je deze eenvoudig uitschakelen, zodat gasten er niet naar vragen.

 Tap en bestel kan overal worden ingezet, op het terras, in een strandpaviljoen, een ijssalon, een hotel, enzovoort. Je gasten kunnen scannen of tikken, bestellen en betalen.

 Het dynamische menu stelt je in staat om gerechten uit te schakelen wanneer ze niet meer beschikbaar zijn, of om de prijzen aan te passen wanneer dat nodig is. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden. Bovendien is het systeem meertalig, zodat het automatisch wordt weergegeven in de taal die de klant op zijn telefoon heeft ingesteld.

 Met ProWings zorg je voor een hygiënische en veilige omgeving voor zowel je personeel als je gasten, waarbij contactloos bestellen en betalen eenvoudig wordt gemaakt.

what’s your WiFi password?

Help uw gasten met de Wifi Connector online te gaan met een simpele Tap!

Een custom build oplossing voor dagelijks gebruik. Werkt zonder batterijen en met de meeste android telefoons en recente Iphones.

Leuk spel voor in de kroeg

Je moet jezelf tussen de rondjes bitterballen in de kroeg natuurlijk een beetje vermaken. Bier tanken, beetje kaarten. Af en toe een potje biljarten of je vrienden inmaken met een partijtje darts. Een bezoek aan de kroeg kan alleen maar leuker worden met een ConnectedPrint bierviltje waarmee je de mogelijkheid hebt om deze in te zetten als interactieve promotie en advertentie platform.

INTERACTIVE PLATTEGROND

Met onze Interactieve stadsplattegrond, voorzien van NFC en QR, leid je je gast direct naar een andere locatie of terug.
Nooit meer de weg kwijt in een onbekende stad.

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN ALS JE AAN HET WERK BENT.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht.

15 + 2 =