horeca

Deze tijd vraagt om efficienter werken
Meer doen met minder personeel

Dynamisch EN CONTACTLOOS menu, zet gerechten uit wanneer ze op zijn, of pas de prijzen aan wanneer je wilt.

Veilige oplossing voor contactloos bestellen en betalen

De nieuwe afstands-economie vraagt om simpele en effectieve manieren van contactloos bestellen en betalen. Zonder uw gasten en uw personeel bloot te stellen aan een besmettingen biedt ProWings contactloos bestellen en betalen op een eenvoudige manier. 

Het menu wordt weergegeven in de taal waarop de smartphone van de gebruiker is ingesteld. Je gasten maken hun keuze en rekenen direct af.
De bestelling komt direct bij de keuken en/of bar, waarna deze kan worden uitgeserveerd of op basis van een notificatie door de gast worden opgehaald.

De voordelen voor jou en de klant. Je ontlast jouw team tijdens piekmomenten. Gasten hoeven nooit meer (lang) te wachten op bedienend personeel. Zo houden je medewerkers meer tijd over voor persoonlijk contact met de gasten.

Gasten bestellen sneller een extra drankje of een extra gerecht, en raken niet geïrriteerd wanneer ze niet meteen aandacht hebben van een bediende.

Wanneer gerechten zijn uitverkocht kan je deze  uitzetten, zodat de gast er ook niet naar vraagt.

Tap en bestel kan je overal inzetten, op het terras, strandpaviljoen, ijssalon, hotel, etc. etc. Je gast scant of tapt, bestelt en betaalt.

  • Dynamisch menu, zet gerechten uit wanneer ze op zijn, of pas de prijzen aan wanneer je wil.
  • Kies uit verschillende betaalmethodes.
  • Meertalig opgezet, zal automatisch in de taal verschijnen zoals de klant zijn telefoon heeft ingesteld.
  • Hygienisch

what’s your WiFi password?

Help uw gasten met de Wifi Connector online te gaan met een simpele Tap!

Een custom build oplossing voor dagelijks gebruik. Werkt zonder batterijen en met de meeste android telefoons en recente Iphones.

Leuk spel voor in de kroeg

Je moet jezelf tussen de rondjes bitterballen in de kroeg natuurlijk een beetje vermaken. Bier tanken, beetje kaarten. Af en toe een potje biljarten of je vrienden inmaken met een partijtje darts. Een bezoek aan de kroeg kan alleen maar leuker worden met een ConnectedPrint bierviltje waarmee je de mogelijkheid hebt om deze in te zetten als interactieve promotie en advertentie platform.

INTERACTIVE PLATTEGROND

Met onze Interactieve stadsplattegrond, voorzien van NFC en QR, leid je je gast direct naar een andere locatie of terug.
Nooit meer de weg kwijt in een onbekende stad.

Inspiratie bestaat, maar het komt pas langs als je aan het werk bent

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een berichtje.

14 + 8 =