Smart City Concepts

Leefbare stad vraagt om innovatie en inventief beleid

 

Heb je de ambitie om je omgeving slimmer te maken en je wilt dit duurzaam toepassen? Dan is Connect Print de oplossing. Zoek je een methode om de inwoners efficenter te informeren of is de ambitie om toeristen meer uitleg te geven over de history van je stad.

Verrijk de realiteit, breng interactieve content samen waar het meteen tot zijn recht komt

Service voor je bezoekers

Ontdek onze slimme QR-code oplossing die dynamische voordelen biedt zoals aanpasbaarheid na creatie, analyse en flexibiliteit in content. Met deze veelzijdige tool kunt u eenvoudig uw boodschap aanpassen en optimaliseren, wat zorgt voor effectieve communicatie op het juiste moment en in de juiste taal. Ideaal voor een breed scala aan toepassingen, onze QR-codes helpen u uw doelgroep beter te bereiken en de impact van uw communicatie te vergroten.

VEREENVOUDIG COMMUNICATIE TUSSEN PUBLIEK EN OVERHEID

Tap&Go fungeert als navigatie voor de laatste meters nadat de bezoeker zijn auto heeft geparkeerd of met het openbaar vervoer is aangekomen, zonder dat de bezoeker hiervoor een app hoeft te downloaden.

Door Tap&Go op strategische locaties te implementeren, kunnen bezoekers met hun eigen smartphone rechtstreeks naar hun gewenste bestemming worden geleid.

Bovendien biedt het tal van commerciële mogelijkheden, zoals de verkoop van advertentieruimte aan lokale horecagelegenheden, winkels, musea en bezienswaardigheden.

Twee voorbeelden van een slimme route  begeleiding voor lokale overheden.

Meertalige Communicatie:
Het unieke kenmerk van dynamische QR-codes om snel en doeltreffend te communiceren met mensen die de Nederlandse taal niet machtig zijn, vergroot de efficiëntie van interacties en verlaagt de drempel voor medewerking.

Tap&Go

Op strategische locaties kunnen Tap&Go zuilen worden geplaatst, waardoor uw bezoekers via hun eigen mobiele telefoon naar lokale bezienswaardigheden kunnen wandelen zonder dat ze een speciale app hoeven te downloaden. Deze service kan worden aangeboden door gebruik te maken van QR-codes of NFC-technologie, zonder dat er een stroomaansluiting nodig is.

Ontdek de kracht van QR-codes in openbare ruimtes! Ze bieden een contactloze en veilige manier om razendsnel toegang te krijgen tot cruciale informatie.

Deze slimme technologie bespaart tijd en kosten, verhoogt de interactie met uw gemeenschap, en zorgt voor dynamische communicatie.

Transformeer uw openbare ruimte met QR-codes de ultieme tool voor efficiëntie en veiligheid.

Augmented City App

Als je de stad niet kent is het moeilijk om de meest eenvoudige dingen te begrijpen.

Hoe goed is het restaurant waar ik naar kijk?

Met een simpele scan krijgt u direct beoordelingen, menu’s en aanbevelingen van het restaurant.

Kan ik hier koffie drinken?

Scan en ontdek de beste plekjes voor een heerlijke kop koffie in de buurt, inclusief openingstijden en specialiteiten.

Waar gaat dit monument over?

Gebruik de QR-code om meer te weten te komen over de geschiedenis en betekenis van het monument, inclusief interessante weetjes en achtergrondinformatie.

INSPIRATIE BESTAAT, MAAR DIE KOMT ALLEEN
ALS JE AAN HET WERK BENT.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in samenwerking?
Vul dan gewoon de onderstaande formulier  in.

12 + 6 =